Nyckelservice

Tjänster nyckelservice

Eneby Torg Kemtvätt, Sko & Nyckelservice kopierar i stort sett alla sorters nycklar, medan ni väntar. Snabbhet och perfektionism är ledord i vår service, och du kommer nog att bli överraskad av hur snabbt det faktiskt går att få en ny nyckelkopia till lägenheten, huset, båten, stugan, motorcykeln, cykeln, husvagnen, förrådet eller möbeln. Kom in till oss så får vi visa vad som menas med nyckelservice!

Tjänster

Eneby Torg Kemtvätt, Sko & Nyckelservice tror på en personlig service, vare sig det gäller nyckelservice eller våra andra tjänster, och vi har lång erfarenhet av kundkontakt i Danderyd. Vår förhoppning är att du som ny kund väljer att återkomma till oss för alla dina behov inom skor, kemtvätt och nyckelservice, som så många andra nöjda kunder har gjort.

Tillbehör

Vi säljer tillbehör till nycklar, såsom nyckelknippor, plasthöljen för särskiljning samt lite roligare färger och utstyrsel på dina nya nycklar. Kom in och kolla in vårt utbud

Lås

Vi kan också stå till tjänst med försäljning av låsanordningar och hänglås för att säkerställa de där värdefulla sakerna, eller för att till exempel låsa in kläder i skåpet när du är på gymmet och tränar.