Skomakeri i Danderyd

Klackningar

Eneby Torg Kemtvätt, Sko & Nyckelservice klackar dina skor medan du väntar! Med snabb och effektiv personal kan vi garantera att du har tillbaka dina skor, nyklackade och fina, innan du knappt har hunnit sätta dig ned. Kom in med dina skor, så fixar vi klackningen på nolltid.

Sulningar

Vi genomför alla typer av sulningar till dina skor och kan även hjälpa dig med att få rätt inlägg för att göra skorna så bekväma och fotriktiga som möjligt.

Lagningar

Vi lagar alla typer av skor och kan kombinera lagningen med nyklackning eller sulning vid behov. Du kommer att bli förvånad över hur lång livslängd ett par skor kan få om man tar väl hand om dem och lagar dem med jämna mellanrum. Låt oss förlänga livslängden på dina skor och spara dig massor med pengar!

Skridskor

I vintertid är det härligt att kunna ta sig ut på isen på välslipade skridskor. Vi hjälper dig med slipningen av skridskor, som annars kan vara en komplicerad procedur. Hos oss går det snabbt och smidigt och innan du har hunnit blinka är du ute på isen och skrinnar igen.

Skinn

Vi lagar också bland annat skinnjackor och väskor i skinn, samt andra varor. Kontakta oss för att få reda på mer om hur vi kan hjälpa dig med dina skinnprodukter, eller kom in till butiken så får vi titta på din jacka eller väska och se vad som går att göra.

Skyltgravering

Eneby Torg Kemtvätt, Sko & Nyckelservice utför olika typer av skyltgravering, som till exempel gravering av namnskyltar för både privatpersoner och företag.